Да помогнем на Иван

Здравейте, приятели, колеги, познати и непознати добри хора. Това е Иван. Всеотдаен и вкъщи, и на работа, готов безстрашно да се захване с решаването на всякакви проблеми. Иван е диагностициран с агресивна, бързоразвиваща се болест – остра миеломоноцитна левкемия, придружена от FLT3-ITD генетична мутация.

За да помогнете, моля посетете някой от специалните сайтове на кампанията:

https://www.helpivan.com/

https://www.gofundme.com/help-ivan-battle-leukemia?utm_medium=wdgt

Търсене

Регистриране

Посещения

8.png9.png3.png1.png1.png3.png

В момента

5
на линия

Партньори

 

Доли медиа студио
Доставчик на ИТ услуги
Български дарителски форум
Уча.се - Бърз, лесен и интересен начин да учиш
Чуйте новите български хитове в София
Съюз на слепите в България
Иван Вазов
Къща музей - Сопот
Национален литературен музей

 

 
 

В тази секция ще представим авторски изделия, които търсят художествен паралел между изкуството на художественото слово и други изкуства.

В тази категория представяме аудио издания на дискови носители, в които словото звучи в музика или в художествена интерпретация.

Изданията са структурирани по изпълнител. Цената на артикулите не включва никаква комисионна. Постъпленията от продажбите са изцяло в полза на автора на изданието и в подкрепа на каузата на проекта СЛОВА БЪЛГАРСКИ - съхранение и разпространение на българското художествено слово.  Изделията можете да закупите чрез формата за контакти с нас, посочена в главното меню на сайта.

 

В тази секция ще предложим произведения на изобразителното изкуство и графиката, които търсят паралел с изкуството на художественото слово.

Изделията са струкурирани по автор. Цените не включват никакви комисионни. Постъпленията от продажбите са изцяло в полза на автора на изделието и в подкрепа на каузата на проекта СЛОВА БЪЛГАРСКИ - съхранение и разпространение на българското художествено слово.

 

 

В тази секция предлагаме произведения на скулптурата, пластиката, етнографските и художествените занаяти, както и сувенири, които търсят паралел с изкуството на художественото слово.

Произведенията са структурирани по автор. Цените на изделията не включват никакви комисионни. Постъпленията от продажбите са изцяло в полза на автора на произведението и в подкрепа на каузата на проекта СЛОВА БЪЛГАРСКИ - съхранение и разпрстранение на българското художествено слово.

 

Актьор - рецитатор