Търсене

Регистриране

Посещения

1.png3.png6.png1.png0.png5.png4.png

В момента

1
на линия

Партньори

 

Доли медиа студио
Доставчик на ИТ услуги
Български дарителски форум
Уча.се - Бърз, лесен и интересен начин да учиш
Чуйте новите български хитове в София
Съюз на слепите в България
Иван Вазов
Къща музей - Сопот
Национален литературен музей

 

 
 

Автор Иван Вазов

ВЪСТАНИЕТО

Художествен прочит Янко Лозанов

Записът представя буквално автентичния текст на първото самостоятелно издание на романа под редакцията на Иван Вазов.

Издателство "Т.Чипев" - 1894 год. Придворна печатница "Шимачек" - София.


ПОДКРЕПЯМ ВИ | 0 USD


 

Коментари   

+2 #4 yankolozanov 25-02-2015 20:23
Г-н Жеков, не получавам често отзиви за моите интерпретации. За нас оценката на потребителите ни е единствена награда за скромния ни труд, но имаме слушатели, чието одобрение и благослов представляват истинско удовлетворение, ориентир и вдъхновение.

Предайте на Вашата майка, че екипът ни не ще допусне да заглъхне вълшебството на българското художествено слово, да затихне древният ни и свещен език.

За мен, като актьор оценката на дългогодишен преподавател по българска литература е най-високия аршин за измерение на моя труд. За нас, като екип остава само да се надяваме, че сме научили уроците си и, че няма да разочароваме надеждите на нашите учители.

Бъдете здрав и прегърнете майка си от мен! Малкото, което сме създали, дължим на нея, на обичта, отдаването и труда на хора, като нея, посветили живота си на българския дух.
С почит!
+3 #3 Confiteor 25-02-2015 18:07
Изключително съм трогнат от вниманието Ви. Също искам да изкажа благодарности от името на майка си. За нея е трудно вече да чете, защото цял живот е била учителка по български език и литература, а това се отразява неминуемо на зрението. "Кажи на тези хора, че за пръв път слушам творби, прочетени с толкова чувство и с такава любов! Пожелавам им да вървят с ентусиазъм по този път, за да не загине българското у нас!" Ако позволите, същото го пожелавам и аз.
+1 #2 yankolozanov 22-02-2015 00:32
Благодаря за помощта, Г-н Жеков. Допуснали сме техническа грешка, повтаряме 27 глава два пъти и на практика неволно сме лишили слушателите от 25 -та глава. Освен това заглавието й в оригинал не е "Въстание", както бе изписано до сега, а "Въстанието". Благодаря за коректността. Проблемът е отстранен! Благодаря и за оценката Ви. Бъдете здрав!
+3 #1 Confiteor 19-02-2015 18:03
Едно голямо благодаря за Вашият труд и нашето удоволствие. И ако може една забележка: в част 2 глава 25 на Под игото линковете отвеждат към глава 27

Моля, влезте с потребителското си име и парола, за да видите или добавите нови коментари!
(You have no rights to post comments)