Да помогнем на Иван

Здравейте, приятели, колеги, познати и непознати добри хора. Това е Иван. Всеотдаен и вкъщи, и на работа, готов безстрашно да се захване с решаването на всякакви проблеми. Иван е диагностициран с агресивна, бързоразвиваща се болест – остра миеломоноцитна левкемия, придружена от FLT3-ITD генетична мутация.

За да помогнете, моля посетете някой от специалните сайтове на кампанията:

https://www.helpivan.com/

https://www.gofundme.com/help-ivan-battle-leukemia?utm_medium=wdgt

Търсене

Регистриране

Посещения

8.png8.png3.png4.png6.png5.png

В момента

4
на линия

Партньори

 

Доли медиа студио
Доставчик на ИТ услуги
Български дарителски форум
Уча.се - Бърз, лесен и интересен начин да учиш
Чуйте новите български хитове в София
Съюз на слепите в България
Иван Вазов
Къща музей - Сопот
Национален литературен музей

 

 
 

Броени дни преди да отбележим свещения Празник на Бългаската просвета и култура - 24 май, съвместно с екипа на УЧА.СЕ, завършихме цикъл от деветдесет и девет изпълнения на стихотворения от български класически автори, изучавани в програмата по литература на българските училища. Със ЗАВРЪЩАНЕТО НА ВЕЛИКИТЕ бихме искали да възкресим великолепната българска рецитаторска традиция и да поднесем на младото поколение шедьоврите на българското словоизкуство.

Безпрецедентният видео цикъл е естествено продължение на аудиозаписите в нашия сайт и може да бъде видян на страниците на сайта УЧА.СЕ в раздел ЛИТЕРАТУРА.

Екипът на СЛОВА БЪЛГАРСКИ благодари на Дарин Маджаров за доброто сътрудничество и вярва, че съвместният продукт ще бъде от полза не само за учениците в България, но и за цялото българско общество.

Благодарим на учениците от 35 СОУ "Ангел Кънчев" гр. София и ПГ "Ген. Вл. Заимов" гр. Сопот, без които той нямаше да бъде възможен.
Фолклор - ДАВАШ ЛИ ДАВАШ, БАЛКАНДЖИ ЙОВО

 

Димчо Дебелянов - ДА СЕ ЗАВЪРНЕШ В БАЩИНАТА КЪЩА

 

Иван Вазов - КОЧО

 Добавете коментар


Защитен код
Обнови