Търсене

Регистриране

Посещения

1.png3.png6.png1.png0.png7.png0.png

В момента

3
на линия

Партньори

 

Доли медиа студио
Доставчик на ИТ услуги
Български дарителски форум
Уча.се - Бърз, лесен и интересен начин да учиш
Чуйте новите български хитове в София
Съюз на слепите в България
Иван Вазов
Къща музей - Сопот
Национален литературен музей

 

 
 
Янко Лозанов е български театрален актьор - рецитатор, кино и телевизионен актьор, озвучаващ актьор, театрален педагог, водещ - конферанс, радио и телевизионен водещ, продуцент, автор на телевизионни и радио предавания. Майстор на художественото слово, с ярки достижения в рецитаторското изкуство. Гласът му звучи в държавни церемонии и национални чествания, радио и телевизионни сигнали, задкадрови текстове, рекламни клипове и филми. Негови изпълнения на български класически текстове се съхраняват в Златния фонд на Българското национално радио.

Актьорът Янко Лозанов работи в Представителния ансамбъл на въоръжените сили при Националната гвардейска част и участва в концерти и спектакли съвместно с изпълнителите от Ансамбъла на армията на територията на страната и в чужбина.

Освен в продукции на Представителния военен ансамбъл негови изпълнения на живо могат да бъдат наблюдавани след покана за индивидуално участие по различни поводи на национални, общински или частни събития, празници, юбилеи, чествания, събори, годишнини, бележити дати от националния празничен календар.

Янко Лозанов приема ангажименти за водещ-конферанс на концерти, спектакли и различни публични прояви от всякакъв мащаб.

Участва в творчески срещи с ученици и студенти, в представяния на книги, в художествени четения и прояви от камерен характер, както и в мащабни събития в многохилядни зали и на открити пространства - паркове, стадиони, площади.

Aктьорът се изявява предимно чрез собствени индивидуални четения, рецитали и моноспектакли, но също и като изпълнител в сборни програми. 

Репертоарът му се състои подчертано от драматични произведения на високата българска словесност в проза и стих, емблематични примери за посланията и значимостта на българската литература и се разполага еднакво убедително в различни епохи от древността до съвремието.

Приема ангажименти за звукозаписи на цели аудиокниги или отделни произведения от всички родове и жанрове на българската класическа литература. 

Естествено продължение на сценичната му и звукозаписна дейност е преподавателската му работа.

Янко Лозанов провежда семинари, обучения и майсторски класове сред ученици, студенти и професионалисти от различни сфери и области на познанието.

Работи в дисциплините публична вербална комуникация, актьорско майсторство, художествено слово, техника на говора, вокална постановка  и слово пред микрофон.

Извършва цялостна подготовка на кандидатстуденти за НАТФИЗ в специалността Актьорско майсторство за драматичен театър.   

Участията му на сцена, в кино и телевизионни продукции и аудиозаписи, се осъществяват след пряка връзка между заявителя и самия изпълнител, без посредническа намеса от страна на импресарски агенции, продуцентски компании или отделни агенти. Янко Лозанов е независим изпълнител, необвързан в  договорни отношения  с  театри, телевизии, медии,  представителства, рекламодатели, спонсори, институции от държавен или частен характер.
Условията за участие в сценични прояви и обучения - творчески,  технически и финансови параметри се коментират в детайли за всяко конкретно участие и подлежат на договаряне, което се извършва пряко между заявителя и изпълнителя.

Заявка за участие

 
 
 
 
 
 
 
 

Заявка за участие на Янко Лозанов във вашето събитие може да направите чрез формата в страницата или на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; FACEBOOK:  Yanko Lozanov 

 

 

 

Моля, влезте с потребителското си име и парола, за да видите или добавите нови коментари!
(You have no rights to post comments)