Да помогнем на Иван

Здравейте, приятели, колеги, познати и непознати добри хора. Това е Иван. Всеотдаен и вкъщи, и на работа, готов безстрашно да се захване с решаването на всякакви проблеми. Иван е диагностициран с агресивна, бързоразвиваща се болест – остра миеломоноцитна левкемия, придружена от FLT3-ITD генетична мутация.

За да помогнете, моля посетете някой от специалните сайтове на кампанията:

https://www.helpivan.com/

https://www.gofundme.com/help-ivan-battle-leukemia?utm_medium=wdgt

Търсене

Регистриране

Посещения

8.png8.png3.png4.png4.png3.png

В момента

3
на линия

Партньори

 

Доли медиа студио
Доставчик на ИТ услуги
Български дарителски форум
Уча.се - Бърз, лесен и интересен начин да учиш
Чуйте новите български хитове в София
Съюз на слепите в България
Иван Вазов
Къща музей - Сопот
Национален литературен музей

 

 
 

На 11 май 2017 год. в ПГИЧЕ "Св.Методий"- София, актьорът Янко Лозанов ще участва в открит урок посветен на  словото на Вазов.

Пред аудитория от ученици от 7-ми и 11-ти клас на Профилираната гимназия Янко Лозанов ще рецитира Вазови стихове. На събитието ще присъстват преподаватели от Гимназията, експерти по български език и литератира и родители. "Опълченците на Шипка" - творба, изучавана в 7-ми клас ще прозвучи на живо в изпълнение на рецитатора, за да вдъхнови учениците, които използват в часовете по БЕЛ негови записи от сайтовете www.slova.bg и УЧА.СЕ.

Цикълът от 99 клипа с художествен прочит на изучаваните в програмата по БЕЛ на българските училища стихотворни произведения, продължава да предизвиква интереса към българската класическа литература. ЗАВРЪЩАНЕТО НА ВЕЛИКИТЕ се превърна в уникално помагало в процеса на изучаването на българските творби и стана повод за покани и събития, подобни на това в цялата страна.  

Добавете коментар


Защитен код
Обнови