Да помогнем на Иван

Здравейте, приятели, колеги, познати и непознати добри хора. Това е Иван. Всеотдаен и вкъщи, и на работа, готов безстрашно да се захване с решаването на всякакви проблеми. Иван е диагностициран с агресивна, бързоразвиваща се болест – остра миеломоноцитна левкемия, придружена от FLT3-ITD генетична мутация.

За да помогнете, моля посетете някой от специалните сайтове на кампанията:

https://www.helpivan.com/

https://www.gofundme.com/help-ivan-battle-leukemia?utm_medium=wdgt

Търсене

Регистриране

Посещения

8.png8.png3.png4.png4.png3.png

В момента

2
на линия

Партньори

 

Доли медиа студио
Доставчик на ИТ услуги
Български дарителски форум
Уча.се - Бърз, лесен и интересен начин да учиш
Чуйте новите български хитове в София
Съюз на слепите в България
Иван Вазов
Къща музей - Сопот
Национален литературен музей

 

 
 

От 01. ноември по повод Деня на народните будители стартира съвместен проект на сайта slova.bg и Радио Зорана.

Естественото място на художественото слово е радиоефира. Стартираме проект, в рамките на който ще излъчваме неколкократно, всеки ден, избрани звукозаписи на българско художествено слово в ефира радио Зорана - София.

В задъхания делник ще подарим на столичани минути на покой и красота, с най-красивите думи на българските класически автори, с гласа на Янко Лозанов.

В рамките на рубриката ще Ви срещнем с най-значимите произведения на титаните на българското слово. Вече са записани двадесет произведения от петима автори - Ботев, Вазов, Яворов, Смирненски и Дебелянов.

Отправяме апел към значимите съвременни български поети да ни отстъпят безвъзмездно правото за звукозапис и излъчване на някои от техните творби.  

Вярваме, че днес повече от всякога ни е нужна високата словесност, че в нейните звуци и послания са кодирани отговорите на всичките наши  въпроси, че в нея се крие ключа към решението на всичките ни загадки, тревоги, тъги и терзания.

Слушайте СЛОВА БЪЛГАРСКИ по Радио Зорана.

ЧУЙТЕ БЪЛГАРСКОТО СЛОВО!

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови