Търсене

Регистриране

Посещения

1.png1.png9.png1.png7.png4.png3.png

В момента

2
на линия

Партньори

 

Доли медиа студио
Доставчик на ИТ услуги
Български дарителски форум
Уча.се - Бърз, лесен и интересен начин да учиш
Чуйте новите български хитове в София
Съюз на слепите в България
Иван Вазов
Къща музей - Сопот
Национален литературен музей

 

 
 

Уважаеми Госпожи и Господа, екипът на единствения безплатен сайт за професионални звукозаписи на българско художествено слово се присъединява към позицията на цялата мислеща част от човечеството за толерантност и свобода на изразяване, за свобода на мисълта и словото.

Българският народ векове наред е заплащал с кръвта си правото на свободно вероизповедание. Днес светът е различен, днес няма недосегаеми, днес всички са потърпевши от фанатизма, който ние отдавна познаваме.
Изказваме съпричастност с трагедията на жертвите от атентата срещу свободната мисъл и гордия дух в Париж и вярваме, че словото не може да бъде сломено от пещерен страх и мрачни предразсъдъци. Ние знаем, че българската възрожденска литература доказва това.

На страниците на нашия сайт може да чуете различни позиции и тези, различни послания, отправени от различи автори и интерпретирани еднакво пламенно и искрено. Ние смятаме, че всяка идея има право да бъде чута, независимо от верските, културни, етнически, религиозни национални и естетически възгледи на нейните потенциалните слушатели. А може би тъкмо в името на правото им да имат различия. 


От екипа на СЛОВА БЪЛГАРСКИ


 

 

 

Моля, влезте с потребителското си име и парола, за да видите или добавите нови коментари!
(You have no rights to post comments)