Търсене

Регистриране

Посещения

8.png2.png4.png4.png1.png8.png

В момента

2
на линия

Партньори

 

Доли медиа студио
Доставчик на ИТ услуги
Български дарителски форум
Уча.се - Бърз, лесен и интересен начин да учиш
Чуйте новите български хитове в София
Съюз на слепите в България
Иван Вазов
Къща музей - Сопот
Национален литературен музей

 

 
 

Рецитирайте българско художествено слово. Заснемете своето изпълнение с телефон или камера, регистрирайте се в сайта и ни изпратете своя клип.

Екипът на сайта вярва, че потребителят с удовлетворение ще посрещне изпълнения на любими текстове в проза и стих, че би допълнил със свои изпълнения на текстове или аудиовизуални решения репертоарната наличност на сайта, по отношение на жанров подбор, интерпретация или визуализация.

Стремежът ни да преоткриваме въздействието на словото, естествено ни тласка да потърсим паралелите му с другите изкуства. Бихме искали на страниците на сайта да представим импресии, в които словото се наслагва върху музика, танц, изобразително изкуство, инструментални или вокални импровизации, експериментална употреба на модерни аудио и видео ефекти.

За качване на Ваши клипове в сайта, моля използвайте след безплатна регистрация подменютата КАЧИ ВИДЕО и KАЧИ АУДИО от бутона  РАЗДЕЛ ФАЙЛОВЕ в главното меню.

В срок от 24 часа всеки Ваш клип ще бъде оценен от редактор. След одобрение ще бъде публикуван в раздел ВАШИТЕ ФАЙЛОВЕ в сайта, където ще бъде гледан и коментиран от всички потребители.

Най-добрите индивидуални и групови потребителски изпълнения или клип-импресии на българско художествено слово ще бъдат публикувани в специална секция на сайта и ще станат основа на Национален конкурс "СЛОВА БЪЛГАРСКИ"  в следните раздели:

Рецитаторско майсторство

Авторска поезия и проза 

Импресия - художествено слово

На отличените автори, изпълнители и монтажисти ще предоставим възможност за изработване на професионални звукозаписи или видеоклипове, ще осигурим контакти с издателства, ще предоставим професионална подготовка, и достойна изява на техния талант.

 

Коментари   

0 #1 bielizna damska 10-12-2015 21:40
Greetings! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell
you I genuinely enjoy reading through your blog posts.
Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same
topics? Thanks a ton!
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови